grăsimi sau complet ar trebui să excludă de la dieta

grăsimi sau complet ar trebui să excludă de la dieta

Încă pofta de dulciuri? De ce te chinui? A mânca o bucată de tort de ciocolata, de asemenea… desigur, acest lucru nu înseamnă că întregul tort de ciocolata, pentru a înlocui unul sau doamne ferește, toate feluri de mâncare. Aceasta este problematică și îngrășare dieta. Moderarea soluție. Nu poți să renunțe la băuturi carbogazoase? Dieta de sucuri, din păcate, nu e o soluție.

perfect și sănătos în greutate, fără a elimina grasimile

perfect și sănătos în greutate, fără a elimina grasimileDacă -aceasta este ceea ce lipsește, să se mai întâi carbogazoasă ridicat de arome, apă minerală, băuturi carbogazoase, netedă și, în cele din urmă, vechi, bun, simplu H2O. Desigur, uneori, atunci când doriți să bea un pahar de coca-cola, dar nu este singurul lichid care poate fi consumat pe tot parcursul zilei. Înțelegi? Mai sanatos vei face o dieta, cu atât mai bine vă veți simți fizic și emoțional, și mai ușor va tine pe drumul cel bun. Dacă lent, treptat, va duce la aceste modificări, chiar nu observa că sunteți pe o dieta, și după ce că va fi ușor și de a menține perfect, o greutate sanatoasa.

Grăsimile conținute în țesuturile plantelor și animalelor, așa cum a găsit de lipide din punct de vedere structural diferite materiale. Proprietăți generale, că puține sau nu de apă, se dizolvă în solvenți organici. Corpul de grăsime în parte – astfel, colesterolul și fosfolipidele membranelor celulare este important. Lipide în altă parte – în principal sub formă de trigliceride – pește-magazine.

grăsimi sănătoase și tipurile lor

grăsimi sănătoase și tipurile lorMetabolismul: chimic substanțe diferite, de lipide de origine animală și a corpului uman de conversie. Alimente în intestin gros primul acizilor biliari și derivate și amestecul lor, și metabolismul lipázok șase la începutul anului. Acizi grași în celulele oxidativ înseamnă mai durabile. Grasimi si carbohidrati cu ele nu țin, pentru că este de grăsimi, care nu este complet distrus, din nou, acizi grași i. carbohidrati, el devine la fel de carbohidrati se pot forma din grăsimi în organism ( de exemplu, un porc îngrășat cu porumb). Un rol-cheie metabolismul de grăsime în ficat.

Consumul de grăsimi tipurile de acizi grași saturați: preponderent de origine animală derivate, cu excepția nucii de cocos, mononesaturate și acizi grași polinesaturați : în principal din plante derivate, cu excepția celor de ulei de pește de toate tipurile de grăsimi, ce se întâmplă atunci când este încălzit la o anumită temperatură completă de descompunere, acest lucru este atunci când produc substanțe toxice.Sertésszír : la temperatura camerei sunt solide, saturate, acizi grași conținut mai nesaturate grăsime de pasăre: mai mare de acizi grași nesaturați, decât în carne de porc,

și, prin urmare, mai puțin solide de ulei : acizi grași saturați conținutul este mai mare decât nesaturate și acizi grași esențiali, decât alte grăsimi animale, uleiuri vegetale : acizi grași conținutul de bază uleiul de măsline : oleic acid, bogat, reducerea nivelului de colesterol efect de Margarina : ulei, hidrogenarea severe, cum ar nu Harden, acizi grași saturați, conținutul

este mai mare decât uleiuri, grăsimi, pește : mare, ulei de pește, caracteristic pentru această acizi grași polinesaturați, cum ar fi Omega-3.Valoarea pentru organizație: – vitamine solubile în grăsimi ( A, D, E, K ) de utilizare de bază ( complet ) de acizi grași esențiali ( vitamina F ) : organismul nu este capabil de a produce alimente și noi. – sursă importantă de energie se recomandă grăsimi: uleiuri vegetale ( presat la rece) – în principal uleiul de măsline, ulei de semințe de dovleac, ulei din seminte de in (Omega 3), uleiul de pește (Omega-3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *