Cum de a stimula arderea grasimilor

Pierdere în greutate – exercițiu de ardere a grasimilor exerciții principala sursa de energie a organismului de carbohidrati ( glucoza, glicogen muscular ), prin urmare antrenament primele 20-30 de minute pentru a face acest lucru iepure. Atunci putem eficient de ardere a grasimilor antrenament face, dacă nu este prea ridicat pulsul, de exemplu, jogging, mersul pe jos, lângă, putem încă vorbi – mai mult de 30 de minute de antrenament.

Pierderea in greutate permanenta, cum se face

Pierderea in greutate permanenta, cum se faceCrește treptat timpul de 50-60 de minute, pentru a atinge. Apoi, este timpul pentru organizația noastră, pentru a avea o cantitate suficientă de oxigen, le puteți face pentru a arde de grăsime. Dacă într-o săptămână de 3-5 ori, noi facem acest exercițiu de bază de schimb de substanțe, de asemenea, se accelerează. sport: scazut intensitatea de aerobic, mersul pe jos, jogging, alpinism, ciclism, schi și așa mai departe de zona Țintă a ritmului cardiac, Puls : inima pe minut rezultat. În mod clar detectabil la încheietura mâinii pe partea interioară sau arterei carotide ca un exercițiu de ardere a grasimilor sa menționat deja, nu conteaza de antrenament, ce a frecvenței cardiace la locul de muncă.

Este important de știut că numărul de impulsuri depinde de vârstă, greutate corporală, stare тренированности și stării actuale de sănătate și a factorilor de ereditate. Din aceasta rezultă, că fiecare persoană este diferită, și chiar în diferite perioade de timp sau sunt la fel de receptive la sarcina. O mulțime de oameni în intervalul mai mare în mișcare pulsul, de exemplu, odihnindu-se pulsul 55 de bătăi pe minut (bpm), frecvența cardiacă maximă va fi de 190 de batai pe minut. În edzetlennél acest interval poate fi, de exemplu, de – a 75- 150 de batai pe minut.

HR, cel mai bine în dimineața, după trezire, măsurată față de tine se va ridica. În medie 3-4 zile destul de precis datele. Max. impuls, pentru a evita, vom încerca la maxim cu acest considerate după cum urmează: 220 – varsta ta.( Antrenor, prevăzute în formulă este de aproximativ 80 %!) De ardere a grasimilor frecvența cardiacă în zona țintă, pulsul maxim este de 60-70%. Astfel: 220 – vârsta x 0,65. Aceasta este frecvența cardiacă maximă de 65%. Dezvoltarea de rezistență, frecvență cardiacă în zona țintă : ritmul cardiac maxim este de 80-90%. Astfel: 220 – vârsta x 0.85. Este maxim. Frecvența PULSULUI este de 85%. http://botalus.info/

Pierderea in greutate permanenta : codificare corpul-acesta este un program complex, nu crezi într-o minune de pierdere în greutate de tratament. – 10 kg de pierdere în greutate pentru 3 săptămâni – doar ciocolata : nu este adevărat ! – pulsează centura pe abdomen se uită la televizor și gustări, precum și : nu este așa. – 10 kg de pierdere în greutate unguente : nu este adevărat ! – și noi încă mai putem continua linia. Trebuie remarcat faptul că pierderea in greutate permanenta, numai de viață modificarea stilului de viață poate atinge ! – Postul și dieta greu, în loc de o bază de zi cu ötszöri de masă.

Este lină, rapidă de ardere stimuleaza organismul. – Nu reduce cantitatea zilnică de calorii, de bază, valorile de mai jos metabolismul! Este despre femei. 1300kcal. Dacă mai puțin, sunt sigur că șosete în organizarea și porni efectul de yo-yo! – Aproximativ 1500 – 1600 kcal пятиразовое alimentare spread – acesta este un ideal și se observă pe termen lung. – Minus 200 până la 400 de calorii, uneori, de 3-5 ori pe săptămână face aerobă , antrenament de ardere a grasimilor. Dar cel mai important, antrenamente regulate și accelerează metabolismul !

Să mănânci alimente bogate in fibre: legume, fructe, cereale, integrale făină de copt. Este o valoare mare de încărcare, precum și, de asemenea, fibre, grasimi, prea aproape și rapid, că sunt goale trupurile lor. – De a consolida muschii! Menținerea masei musculare de mai multe calorii chiar și în stare de repaus, cerând, ca de grăsime. – Nu fi nerăbdător. Codificarea corpului, metabolismul durabil accelera ia o mulțime de timp. – Un nou mod de viață, toate bunăstarea noastră, un impact pozitiv asupra sănătății noastre. Prin urmare, acest lucru nu 3 săptămână de proiect, dar pentru toată viața! Tot acute, pe termen lung metoda de defect nu poate judeca! – Evitați extremele.

Un nou mod de grăsime greutate corp perfect

Un nou mod de grăsime greutate corp perfectGreu de os. Pentru toate hormoni responsabili. Genele sunt o victimă, astfel încât purta excesul de greutate. Inel de clopot? Lotul nostru a corpului, funcționarea corectă a organismului nostru preistorice de vânători-culegători mult timp nimic nu s-a schimbat. Corpului este de 70 de trilioane de celule ale corpului feminin este de 21,4 miliarde de celule de grăsime, care sunt în așteptare pentru tine de a hrăni, mă duc la tine, ca sute de mii de ani în urmă.

Organizația consideră că dezvoltarea lumii, pentru că programul rămâne neschimbat: fiecare gram de grăsime, care în mod direct nu este utilizat, păstrați-l în vremuri grele. Și da, bacon nu , dar îngroșat, mai ales în zona abdomenului, coapselor și feselor. Pur grasimi “bune”, cercetătorii în domeniul produselor alimentare în multe lucruri nu sunt de acord, dar dacă este așa, cum untură, slănină. Dar nu toate și nu în toate cazurile. Pe de o parte-aceasta este o grăsime apar de lire sterline. Pe de altă parte, perfect de stocare a energiei,

care sunt necesare pentru structura membranei celulare, ceea ce duce la hormoni și alte mesagerul de substanțe în transport. Alimentația incorectă-este, de asemenea, bine, numărul de celule de grăsime poate multiplica, prin consumul de grăsime din celulele grase, rău de gaz, ca un balon. Cel mai rău lucru este că mecanismul de protecție nu va muri, și nu este complet eliminat din organism. Cele mai recente teorii ale corpului uman este echipat cu hardware-рел că consumul de alimente, pentru supraviețuire, beállva. Cu toate acestea, există un software care permite pe vechiul procesele metabolice kijátszhassuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *